ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Валери и Николета - окончателен край

Валери и Николета - окончателен край

Николета Лозанова

Моделът Моника Валериева пусна снимка на сърце, в което са изписани нейните инициали и тези на Валери Божинов. От известно време се спекулираше с новината, че Божинов вече е открил новата любов в лицето на Моника.

Макар никой от двамата да не е потвърдил официално връзката помежду им, от коментарите под въпросната снимка ясно си личи близостта между Моника и Валери. Двамата често са забелязвани в столичните клубове в компанията на приятели.

Валери Божинов
Снимка: сп. ОК!

Докато Валери изживява новата си любов, бившата му половинка Николета организира срещи с пиари. Явно плеймейтката обмисля стратегии, с които да оповести развода си.

Според запознати до окончателния край на брака между Валери и Николета са останали само формалности, с които бързо ще се приключи.

Преди няколко дни Лозанова публикува коментар на стената си във Фейсбук във връзка в медийния взрив, който предизвика новината за развода ѝ.

"Ех, тази Николета Лозанова...най-лошата, най-черната, всичко най-най-негативно...ама да е жива и здрава, че да има какво да пишете, хляба в ръцете ви дава, дори само със съществуването си...хубав ден на зложелателите и прекрасен на позитивните и добронамерени хора." – коментира плеймейтката

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 8
4 6
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Роси
Роси
31.08.2013 09:13
Явно се женят и развеждат ,за да станат по-известни,т.е:да се говори за тях колкото се може повече.Да,но вече не е на мода!
0
0