Развеждат ли се Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Катрин Зита-Джоунс

Слуховете за развода между холивудските знаменитости Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас може да са окажат само плод на медийния интерес към тях.

Близък до актьорската двойка твърди, че двамата само си вземат почивка един от друг, но никой не е предприемал сериозни действия за разтрогването на брака им.

Актьорското семейство не са се появявали заедно от април месец, но допълнително провокира слухове за раздяла и фактът, че на премиерата на филма "БСП - Бесни страшни пенсии 2", Катрин отиде сама без компанията на съпруга си. Засега обаче официалната информация, е че никой от двамата не е предприел сериозна стъпка към развод.

Майкъл Дъглас

Към момента 68-годишният Майкъл е на почивка с яхтата си край бреговете на Сардиния, а 43-годишната Катрин е у дома при децата си.

Припомняме, че Майкъл Дъглас и 25-години по-младата от него актриса Катрин Зита Джоунс се запознават през 1998 г., като колегата им Дани Де Вито ги представя един на друг.

Още при първата им среща Майкъл казал на Катрин: "Искам да бъда бащата на децата ти". И така и станало. Двойката имат две деца от брака им, който продължава вече 13 години.

Истина или не за предстоящ развод на звездното семейство, любовната им история е една от най-продължителните в Холивуд.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати