ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Анн Джи се прави на художник

Анн Джи се прави на художник

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Анн Джи

Поп певицата Анн Джи, която привлича вниманието не толкова с песните си, колкото с разголените си сценични тоалети, започна напоследък да се изявява и като художник.

Явно вдъхновена от близкото си сътрудничество с топ манекенката Биляна Йотовска, с която направиха няколко еротични спектакъла из цялата страна, Анн Джи се е отдала на страстта си към рисуването.

За разлика от Биляна, която учи в Художествената академия и е майсторка в рисуването на картини, Анн Джи е доста по-назад в художественото си развитие.

Певицата обаче не се притеснява от този факт и роди споделя опитите си в тази насока с приятели и фенове в социалната мрежа. Тя започна да пуска свои рисунки с молив, които е направила след дълъг период, в който си е почивала от рисуването.

Биляна Йотовска

Сексапилната изпълнителка, която печели редовно състезания по фитнес в чужбина, признава, че от детството си не е рисувала, и сега започва отново.

Но според ценителите на истинското изкуство явно е трябвало да вземе някой и друг урок по рисуване от дългокраката Биляна, тъй като рисунките на певицата са буквално детски.

Умилителните животинки, които е нарисувала с доста старание, са далече от класата на Биляна, която напоследък е залегнала над рисуването на насекоми в книжка за деца, която смята да издаде в най-скоро време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати