Скандалната Росица Новева с бебе

Росица Новева

Скандалната Росица Новева, която навремето беше взела акъла на богаташа Иван Зографски, се е превърнала в примерна домакиня и съпруга, а освен това е станала и майка.

Роси, която покори с екзотичния си имидж Зографски, навремето постоянно го придружаваше на светски събития и танцуваше с него, въпреки огромната разлика в годините им.

Чаровната брюнетка, която разтапяше сърцето на бизнесмена, твърдеше, че връзката им е предимно духовна и не коментираше слуховете за нещо по-пикантно.

Въпреки че на приеми и светски купони Роси се показваше в светлината на скромна придружителка на супер богаташ, в момента, в който влезе в риалити шоуто ВИП Брадър, тя показа и не толкова приятни страни на характера си.

Оказа се, че фаталната и притеснителна на пръв поглед Роси може да бъде също така агресивна и да се поддава на различни пороци, един от които се оказа алкохолът.

Преди известно време Роси изчезна от светските среди и се заговори, че е на лечение в психиатрична клиника. Това обаче не беше потвърдено, но се оказа, че екзотичната красавица е отпрашила за чужбина.

Там тя е намерила мъжа на живота си - отново доста по-възрастен от нея, за когото се е омъжила и му е родила дете. Страстта на хубавицата с азиатски черти към възрастни мъже явно няма как да бъде изкоренена, но близките на Роси са много доволни, че тя най-после се е кротнала.

Рейтинг

5 3
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
не така
не така
25.09.2013 18:31
На вас какво ви направи, че острите езика си. Беше много първична и естествена. Мен ме развеселяваше.
0
0
Моника
Моника
16.09.2013 20:39
Какво й е скандалното и екзотичното на тази алкохолизирана, селска, меркантилна простакеса? Сега пък била родила!!! Та тя не знае къде и кога се е напила,камо ли си спомня от кого е бебето, та да се отбелязва медийно...
0
0
афр
афр
11.11.2014 18:51
Моника много си злобна
0
0
Лили
Лили
09.09.2013 11:00
Аман от ку..и,които си ги рекламирате тук!
0
0