ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Миро ще си прави шеги с камера

Миро ще си прави шеги с камера

Миро

Поп-звездата Миро ще се изяви като част от забавно телевизионно шоу, в което известни хора ще си правят шеги със свои приятели и с непознати хора.

Идеолог на предаването ще е известната с модните си пристрастия Радост Драганова, която доста време работеше и като юристконсулт в столична община.

Миро ще е един от хората, които ще правят номера, като ще е доста трудно да убеди "жертвите" на предаването в искрените си намерения, тъй като преди години имаше подобно шоу.

То се казваше "Сладко отмъщение" и негов основен водещ беше певецът Влади Априлов. По онова време шоуто беше доста актуално и залагаше на неизвестните факти за звездите - някои от тях имаха различни фобии, които им се налагаше да преодоляват пред камерата.

Създател на "Сладко отмъщение" бе Магърдич Халваджиян, който в момента не бил особено доволен от възраждането на неговата идея.

Новото шоу, което тръгва през есента, се казва "Нищо лично" и не цели да обиди хората, които ще се поддават на чара на Миро и на други звезди, а само да става купон.

Миро бил много въодушевен от новото предизвикателство, пред което ще бъде изправен, и се готвел отсега за него. Певецът, който в две поредни издания бе част от журито в "Гласът на България", отдавна искал да се пробва и като част от динамично телевизионно предаване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати