ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Калин Врачански луд по моторите

Калин Врачански луд по моторите

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Калин Врачански луд по моторите

Актьорът Калин Врачански, който след участието си в сериала "Стъклен дом" се превърна в един от новите секс-символи на българското кино, не може да живее без мотори.

Високата скорост и мотора са голямата страст на актьора-рокер. Той не се страхува да лети с голяма скорост с мотора си, защото тогава усеща прилив на енергия.

Въпреки че съществува голям риск да се кара мотор по българските улици и магистрали, актьорът не се отказва от любовта си към прекосяването на големи разстояния само на две колела.

Карането на кола изобщо не му давало същия заряд от енергия и усещания, каквито може да изпита, когато се е слял напълно с железния си кон на пътя.

Любовта на актьора към моторите не е останала безнаказана и досега той на няколко пъти е имал неприятности, свързани с произшествия по време на пришпорване на машината.

Случвало се е на няколко пъти дори да стига до болницата, но за щастие на русия актьор всичко се разминавало с леки наранявания.

Това обаче изобщо не може да укроти страстта на Калин към бързите мотори и той планира в скоро време да прекоси доста голямо разстояние, като яхне любимото си превозно средство.

Актьорът е любител и на други екстремни удоволствия, но най-много е запален по придвижването из пътищата в страната на мощен ревящ мотор, който изпреварва лъскавите коли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest