Уотърс подкрепи българските протестиращи, като изписа на Стената: Оставка

Роджър Уотърс

Емблематичният музикант Роджър Уотърс взриви българската публика петък вечерта с грандиозното си шоу „Стената“ на националния стадион „Васил Левски“.

Зрителите имаха възможността да се насладят на невероятните изпълнения на 69-годишният музикант, като припяваха с него до последната песен.

За концерта в сектор Г беше изградена най-голямата сцена до този момент на българска територия с височина 12 метра и широчина 150 метра.

По време на концерта си в София легендарният изпълнител на „Пинг Флойд“ демонстрира категоричната си подкрепа към българското общество за най-продължителните в историята на България антиправителствени протести.

Надпис в червено изписан на български "Оставка" грейна в момента, в който музиканта изпълняваше песента си “ „Mother”.

След като Уотърс изпя фразата, в която пита: “Мамо, трябва ли да вярвам на правителството? ” вместо оригиналния превод „В никакъв случай” на стената се изписа думата на български "ОСТАВКА".

Това предизвика бурни скандирания на многохилядната публика дошла да гледа грандиозното шоу.

"По-лесно е сега да преминем зад бариерите от религиозни и идеологически различия и да започнем да ги разбиваме. Да не разхищаваме ресурсите на малката ни планета, за да създаваме армии и оръжия", заяви музикантът пред своята публика.

Рейтинг

5 1
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати