ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Свекърва развежда Албена и Максим

Свекърва развежда Албена и Максим

Албена и Максим

Олимпийските шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки са на път окончателно да се разделят. Причината за това е властната майка на фигуриста, която не понасяла българската си снаха.

Рускинята Рашел Моисеева Стависка постоянно се мешала в отношенията на сина си с неговата съпруга. Тя накарала Максим да забравят за България, като най-добре за тях било да живеят в Москва.

Властната госпожа се бъркала и във възпитанието на сина на Албена и Максим – 3-годишния Даниел. Това побърквало Албена и тя не издържала повече на психическото натоварване от страна на свекърва си.

Приятели на двойката разкриват, че не могат да повярват, че Максим е позволил до такава степен намесата на майката си, в която тя е напът да провали брака му.

Те са категорични, че злощастното събитие от преди пет години, при което Максим Стависки предизвика катастрофа, в която Мануела Горсова едва не загина, но пък оцеля на ръба на живота, е по малкото зло в техните отношения. Затова пък майка му може да ги доведе до окончателен развод.

Двамата се опитват вече от година и половина да спасят брака си в името на син им, но компромисите помежду им се получавали все по-трудно и е въпрос на време окончателно да се разделят, твърдят запознати.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати