ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Лияна готова за нова любов

Лияна готова за нова любов

Лияна

Фолк бомбата Лияна, която окончателно се раздели с бащата на детето си, в момента вече е готова за нова любов. Докато очаква да се появи подходящият за нея мъж, певицата подготвя изненади за феновете си.

Дългокраката красавица, която поддържа форма с няколко километра бягане всеки ден, е мечта на много български мъже. Тя обаче смята да изчака, докато намери този, който ще дари нея и дъщеря й с много любов и щастие.

Лияна песни

Лияна, която е любимка на много руснаци заради влизането на нейни парчета в компилации с руски хитове, все още не знае дали би се решила да има връзка с руснак.

Но тъй като бащата на дъщеричката й е чужденец, това няма да е първата подобна авантюра на певицата.

Тя изживя голямо разочарование, след като се раздели с футболиста Благой Георгиев.

По време на любовната им връзка Лияна си спечели много врагове, тъй като точно по това време приятелката на Благо очакваше първото си дете.

След раздялата им певицата отново се върна при бащата на детето си и дори щеше да се омъжи за него, но в последния момент реши, че е по-добре да сложи край на тази връзка.

Бившият ѝ ще продължи да се грижи за дъщеря им, но Лияна отдавна иска мъж, който да ѝ осигури не само финансова сигурност, но също така и емоционално щастие.

В момента Лияна работи здраво над два свои нови проекта, за да може да изкачи класациите с нови парчета.

Известен факт е, че клиповете на певицата винаги са предизвикателни, затова феновете ѝ с нетърпение очакват новата й продукция.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати