ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Диляна Попова отпрашва за Африка

Диляна Попова отпрашва за Африка

Диляна Попова

Топ манекенката Диляна Попова най-вероятно е една от звездите, които ще се включат в невиждано досега у нас екзотично риалити, което се снима в Африка.

Синеоката красавица, която според клюката доскоро се опитваше да излезе от любовна депресия, решила, че най-добре това ще стане, ако се откъсне изцяло от средата си.

Това ще се осъществи по време на снимките на горещото африканско риалити, в което звездите от България ще могат да се включат в интересни мисии сред бушмените.

В риалити шоуто ще има и други хубавици, които явно ще развихрят сериозно фантазиите на местните мъже. Диляна, която очаква нова роля в някой от сериалите, сметнала, че малко разнообразие и екзотика ще ѝ подействат много добре.

Луиза Григорова

За разлика от много манекенки Диляна успя да пробие и в киното, където блестящо се справи с няколко роли. Напоследък обаче предложенията от режисьорите спрели и според клюката това се дължи на факта, че друга манекенка - Луиза Григорова - успя да стане една от големите любимки на създателите на новите български филми.

Луиза дори завърши НАТФИЗ и е приета на щат в един от столичните театри. Диляна не е изказала досега желание да се насочи професионално към сцената, но е убедена, че отново ще бъде поканена да участва във филм на наш режисьор. Според клюката тя е права, тъй като лентите с нея се радват на голям успех.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати