ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Лео смени тигана с микрофон

Лео смени тигана с микрофон

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Лео

Лео Бианки, известен с готварските си шоу предавания, напоследък е посветил голяма част от времето си на създаване на нови песни заедно с приятеля си - рапъра Играта.

Заедно с него топ готвачът направи няколко успешни парчета, в някои от които са включени и други известни изпълнители. Успех има песента с Део, Рафи и Играта, като във видеоклипа участва в подводни снимки Любен Дилов-син.

Освен с Играта Лео прави парчета и с Део, но последното му музикално постижение се казва "Да, да, да" и е съвместна продукция с Играта и бате Пешо.

Текстът на парчето, което разказва за любовта и разкаянието на един мъж, е създаден от Лео и от Играта. Парчетата с участието на италианеца жънат голям успех заради екзотичното звучене на думите, които произнася на български, и заради свежото му присъствие.

Лео, Играта и бате Пешо са облечени със смокинги, докато пеят новото парче, посветено на фатална любов. Не е ясно дали Лео ще продължи с готварството и занапред или изцяло ще се посвети на създаването на нови музикални проекти.

Италианецът е на мнение, че може успешно да се справя и с двете, и го доказва, но според феновете му може да дойде момент, в който той да реши, че на сцената, а не в кухнята е неговата истинска сила. Фенките на италианеца с нетърпение очакват и негово солово парче.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати