Биляна Йотовска готви кюфтета в ресторант

Биляна Йотовска

Топмоделът Биляна Йотовска ще се представи в нова за нея роля - тя ще готви за гостите на ресторант на Слънчев бряг. Хубавицата ще приготви куп сочни кюфтенца и палачинки с овесени ядки, които ще раздаде.

Биляна, която напоследък беше много критикувана от някои хора заради прекалената си мания по отслабването и орелефяването на мускулите, ще изнесе и кратка лекция за това как да се храним здравословно.

Манекенката ще приготви огромно количество от кюфтенцата, за които ще е подбрано крехко телешко месо, за да могат те да стигнат за всички гости на заведението.

За готварското си шоу Биляна избрала ресторант, в който се предлагат здравословни ястия, подходящи и за спортуващи хора. Тя ще сподели пред много хора тайните на перфектната си фигура.

Биби Йотовска

Тялото на Биляна в последно време се извайва специално за световно надпревара за най-красиви фигури, където красавицата ще се изяви.

Дългите ѝ крака и перфектните ѝ форми, създадени със стотици часове във фитнес залата, ще изстрелят със сигурност Биляна в челната тройка на "Бикини Фитнес". Той ще се проведе в Мадрид и представлява европейска версия на създадения от Арнолд Шварценегер фестивал.

Категорията, в която ще се пробва Биляна, е за жени, които са с женствени форми и добра мускулатура, без да приличат на културистки. Съпругът на манекенката, който е световен шампион по културизъм, ще се състезава в тежката категория.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати