Биографичната лента Даяна беше представена в Лондон

Даяна

Премиерата на противоречивия филм за принцеса Даяна, беше представенa миналата вечер в лондонското кино "Одеон". Актрисата Наоми Уотс, която изпълнява ролята на Даяна във филма мина по червения килим с зашеметяваща бяла рокля с дълга цепка и черни обувки на висок ток.

Лентата разказва за последните две години от живота на обичаната от народа лейди Даяна. В основата на сюжета на филма е връзката на уелската принцеса с пакистанския кардиохирург Хаснат Хан (в ролята Навийн Андрюс - "Изгубени"). Според мнозина, работещият в Лондон хирург от пакистански пройзход е бил истинската любов на Даяна, която започнала да се среща с Доди ал-Файед, за да накара Хан да ревнува.

Наоми Уотс

Лейди Даяна загина заедно с ал-Файед, в тунел в Париж през 1997 г. когато Мерцедесът, с който пътували се блъснал в стълб. И до днес има много спекулации относно действителната причина за смъртта на принцесата на народа, както наричаха всички Даяна.

Дали преследващите фотографи са причинили несъобразената скорост на водача на превозното средство или смъртта на Даяна е поръчана от кралското семейство, с цел да избегнат скандал, че тя носила в утробата си дете на мюсюлманин? !

При всичко филмът разбуди много духове и беше посрещнат с протеворечиви отзиви. Говорител на кралското семейство заяви преди време, че лентата никога няма да бъде гледана от тях и децата на Даяна, принцовете Уилям и Хари, тъй като това би било много болезнено за тях.

В отговор на това актрисата Наоми Уотс заяви: „Надявам се принцовете Уилям и Хари да гледат филма, така те ще разберат, че сме го създали с уважение към тяхната майка. Опитахме да пресъздадем образа й по възможно най-добрия начин.“

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати