Есил Дюран движи със загадъчен бохем

Есил Дюран

Фолк певицата Есил Дюран, която пее перфектно и джаз-парчета, изненадващо се появи със загадъчен мъж с бохемски вид по време на откриването на сезона в столичен клуб.

Певицата напоследък успава постоянно да е в центъра на вниманието - кога с добро, кога с пикантни и дори неприятни клюки около нея. Тя отвори изискана галерия, където любителките на стилни тоалети могат да намерят наистина неповторими облекла.

В галерията певицата събира талантливи музиканти и създатели на уникални тоалети. Есил нашумя напоследък и с желанието си да напише книга, върху която скоро започва работа.

Но освен това тя се озова в центъра на скандал заради разкривени импланти, които обаче много бързо бяха коригирани, след като резила бе обсъждан от много хора.

Подръка с господин със сребреещи коси, Есил цъфтеше, по-уверена и сексапилна от всякога. Не е ясно какви са отношенията ѝ с мъжа, когото тя представи като свой кавалер за вечерта и не пожела да се впусне в повече подробности за него.

Но топлите погледи, които си хвърляха през цялата вечер, накараха клюкарите да започнат да шушукат, че между двамата може да припламва повече от приятелска искра.

Есил и спътникът ѝ се забавляваха до ранни зори в компанията на приятели и от време на време се споглеждаха по особен според околните начин.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати