Човекът Паяк стана татко на син

Иван Кристоф

Иван Кристоф, известен като Човекът Паяк, вече е горд татко на момченце. Иван, който нашумя у нас с изкатерването на високи сгради и така се сдоби с прякора си, е на седмото небе от щастие.

Мъникът също се казва Иван и таткото отсега е решен да го направи последовател на своите идеи. Още в болницата бебето бе разхождано в легло на колелца с огромен надпис с фамилията на баща му, който приличаше на автомобилен номер.

Бебето на Иван Кристоф

Човекът Паяк е в такава еуфория от раждането на син, че публикува през няколко минути нови снимки на бебока в социалната мрежа. Той направи страхотно посрещане на малкия в семейния си дом, като специално за тържеството бе поръчана торта със Спайдърмен. Върху синьо-червената торта бе изписано на английски „Добре дошъл, Спайдър младши”.

За да се отблагодари на природата, че го е дарила с такова съкровище като малкия Иван, Човекът Паяк обеща тържествено в социалната мрежа да посади борчета на вилата си във Велинград. По този начин той иска да допринесе за създаването на един по-красив и чист свят.

Майката на малкия Иван, която работи в застрахователния бизнес, няма нищо против грандиозния план на силната си половинка по отношение на възпитанието на мъника. Таткото е написал стотина страници с идеи за възпитанието и забавлението на малкия мъж и смята да ги изпълнява стриктно.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Фен
Фен
13.12.2013 23:36
Еий,торонто- торонто.Да ти е живо и здраво
0
0
ЗАПОЗНАТА
ЗАПОЗНАТА
18.09.2013 16:54
МНОГО СТЕ ИЗОСТАНАЛИ, ТОВА МУ Е ВТОРО ДЕТЕ
0
0

Свързани рецепти