ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Део страда още по Лора

Део страда още по Лора

Део,  Лора Караджова

Деян Славчев – Део за пореден път показа, че не може да забрави лесно бившата си изгора Лора Караджова. Това самият той показа в предаването на TV7 - „Жените говорят”, като се разстрои видимо, след като стана въпрос за дъщерята на Данчо Караджов.

Део и Лора имаха връзка повече от осем години, като през пролетта на тази година те обявиха, че вече не са заедно. За раздялата им Део признава:

„Беше ми много трудно. В един момент бях превърнал Лора в център на живота си, което според мен се оказа много тежко за нея. Бях убеден, че това е жената, с която ще бъда до края на живота си”, споделя Деян.

Водещите на предаването Ива и Венета изненадаха Део със запис на разговор с Лора в гримьорната на „Музикална академия”, в което певицата ще участва, а Део ще бъде водещ.

„Чувствам се много по-спокойна, че именно той ще бъде водещ“, споделя Лора, като признава, че двамата поддържат добри отношения въпреки изписаното по медиите през последните месеци.

Део, Елена Добрикова

Блондинката споделя още, че участието и в риалитито е истинско предизвикателство за нея: „Малко се притеснявам от факта, че ще бъда затворена в една къща цели два месеца и половина, но се надявам да се представя добре. В него става въпрос за пеене и танцуване и ми е важно да покажа на хората, че съм наистина добра в това.“

Припомняме, че Део и Лора Караджова обявиха, че са се разделили по време на танцовото шоу „Денсинг Старс“ по-рано тази години, в което блондинът участва. Партньорка в състезанието му беше Елена Добрикова, с която по-късно той обяви че има връзка.

Очевидно отношенията му с танцьорката не са се задълбочили достатъчно или причината е в старото гадже на Славчев, тъй като видимо той тъжи повече за Лора, отколкото за Елена, която го заряза съвсем наскоро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати