ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Стойко Сакалиев загражда Парис Хилтън

Стойко Сакалиев загражда Парис Хилтън

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k146
Парис Хилтън

Вчера в къщата на Вип Брадър влязоха всички звезди съквартиранти.

Другите участници в шоуто са: боксьорът Тервел Пулев, който влиза в къщата за да популяризира спорта, в който се състезава, сред младото поколение.

Влезе и Футболистът Стойко Сакалиев, който иска да тества характера си в затворено и изолирано пространство и който показа балканска дружелюбност към Парис Хилтън при влизането ѝ снощи в къщата на Вип Брадър.

Родният ритнитопковец се преобрази на гид и пожела да разведе из хотелиерската наследница, която пък от своя страна ще се опита да ни шашне с диджейски умения.

Певицата Йоана, която иска да набере слава, за да се върне на музикалната сцена.

Певицата Ирина Флорин, която влиза в къщата, защото отдавна е искала да се включи в подобен експеримент.

Сред участниците във Вип Брадър е и порно актрисата Еделвайс, която иска да се представи на българската публика в истинската си светлина.

Дъщерята на Мира Радева – Анна Янова–Катур влезе в къщата заедно със съпруга си Джаред Катур, за да прекара известно време с майка си. Семейството на Анна живее в САЩ и до сега Мира Рaдева не бе виждала на живо зет си.

В къщата влезе и скандалната Ваня Червенкова, която иска да покаже истинското си лице пред българите.

Черешката на тортата очаквано беше появата на Парис Хилтън. Милиардерската наследница заяви, че е едно обикновено момиче и влиза в къщата, за да се забавлява.

Парис се запозна с новите си съквартиранти и се държа дружелюбно и в същото време дистанцирано. Участниците от Вип Брадър я посрещнаха на вратата с питка и мед.

По предварителна информация Парис Хилтън ще остане само няколко дни в България.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest