ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Фънки размаза Криско

Фънки размаза Криско

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Криско

Самочувствието на рапъра Криско беше сериозно наранено, след като Фънки направо го размаза с критиката си в риалити шоуто "Музикална академия". За разлика от останалите в журито Фънки не сметна за нужно да хвали Криско.

Като един от най-критичните членове на журито Фънки с търпение изслуша коментарите на колегите си за Криско, а те бяха повече от суперлативи. Накрая Фънки се изцепи, че това му прилича на събрание на партийна върхушка заради комплиментите.

Той разкритикува Криско за това, че не пее, а рецитира, заради което всички останали от журито се нахвърлиха върху Фънки, за да защитят рапъра. След като на Криско бе даден шанс да покаже какво може в областта на рок песните, Фънки отново го изкритикува.

Накрая обясни, че визията му прилича на тази на черноборсаджия, който развръзва на Дунав мост. Това предизвика пък недоволство от страна на стилистите на шоуто.

Според клюката Криско бил направо бесен и не смятал, че заслужава критиката на Фънки. Освен че не харесвал начина му на пеене, Фънки не харесвал и това, че преди време Криско провалил благотворителен концерт, като се отказал да излезе на сцената без пари за благородна кауза в последния момент.

Любимецът на тинейджърите Криско сега ще трябва да ближе раните, нанесени му от Фънки, но според някои негови колеги това може да му е от полза, тъй като конструктивната критика има своя принос в развитието на музикантите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати