ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Кали и бившият ѝ се разделили зле

Кали и бившият ѝ се разделили зле

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Кали

Кали и бившият ѝ приятел Антон Краус, с когото тя живееше без брак, са се разделили по доста неприятен начин. Според клюката той бил бесен, че тя излиза с друг, докато той се отдавал на бизнеса си.

Всъщност не се стигнало до наистина грозни сцени като скандали пред децата на Кали, едното от които е от Краус, но според певицата той си взел колата, която ѝ подарил.

Така се получило, че тя останала сама с двете деца и без кола, с която да ги вози. Оттогава певицата има само делови отношения с бившия си, които засягат само общото им дете Марк.

Според клюката бизнесменът е грижовен татко и прави всичко възможно, за да задоволи нуждите на малкия Марк, който сега е на четири годинки.

Детето е наясно, че майка му няма да се върне при баща му, но според слуховете новият му баща, който наскоро се сгоди за Кали, бил много нежен и внимателен с него.

Същото внимание той отделял и на големия син на певицата, който според клюката е плод на любовта на певицата с един от най-известните подземни босове.

Кали никога не говори на тази тема, което отпушва още повече клюки. В момента певицата вече се е пооправила психически от стреса, който е изживяла при раздялата с Краус. Тя очаквала, че всичко ще мине мирно и тихо, след като му каже за новата си любов.

Сега Кали очаква третото си дете, което отново ще е момче. Най-вероятно след раждането тя ще се ожени, а двамата ѝ синове ще са шафери.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати