Кичка Бодурова и Петя Буюклиева си съскат за коси

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова и Петя Буюклиева си подхвърлят хапливи коментари в риалити шоуто Музикална академия, където се борят за слава кандидати, подготвяни от таланти от различни поколения.

Темата, която предизвика мятането на остри погледи между Кичка и Петя бе поддържането на косата. Петя, която повече от десет години поддържа имидж на ексцентричка с огромна черна коса с цикламени кичури в нея, се оплака, че коафьорът й може да я посещава рядко в шоуто.

Кичка от своя страна посъветва ексцентричната изпълнителка да си измие косата сама, което пък предизвика куп коментари на тази тема от страна на Петя.

Тя сподели, че повече от 15 години не си е мила сама косата, тъй като за това имало кой да се грижи и че според нея това отивало на една звезда, а не да си мие сама кичурите.

Петя Буюклиева

По този повод Кичка избухна в смях и показа недоумение, като подчерта, че това, че някой не си мие сам косата, все още не го превръща в звезда.

Оказа се, че Петя няма как да се справи сама, защото допълнителните кичури имат нужда от специална поддръжка.

Фризьорът, който се грижи за гривата й, втрива специални балсами в корените и краищата на кичурите, за да бъдат гъсти и лъскави.

Стана ясно, че Петя и Кичка трудно ще се спогаждат в шоуто, защото и Петя не й спести коментарите, че би трябвало да е наясно как се развива модата в България.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Руми Мортон
Руми Мортон
29.09.2013 10:28
Първо, всичко е глупост. Гледах малко от това тъпо предаване, в което всеки се прави на голям музикант, а Кичка дори претендира, че е забравила булгарсия след 23 години живот в чужбина. ПЪЛНА ГЛУПОСТ! Аз живея вече 27 год в чужбина и пак си говоря чист булгарски!
СНОБИЗЪМ И ПОЗИРАНЕ ПРЕД НАИВНАТА ПУБЛИКА!
0
0