Райна иска ревнивец

Райна иска ревнивец

Фолк бомбата Райна призна, че предпочита до нея да има ревнивец, вместо спокоен мъж, който да е примирен с факта, че тя е харесвана от всички.

Райна сподели, че не харесва липсата на ревност у мъжете, тъй като според нея е вярно старото правило, че ако един мъж не те ревнува, това със сигурност означава, че той не те обича достатъчно.

Райна е известна открай време с прекалено силната си емоционалност, която се дължи най-вече на македонския й произход. Певицата е известна в гилдията с пристъпите си на ревност, които показвала преди години.

Певицата споделя, че не иска любов, която да се ограничава със срещи от време на време и с постоянно напрежение, което да е предизвикано от прекалено редките телефонни позвънявания от страна на обожателя й.

Райна иска ревнивец

Тя също така не смята, че е нормално мъжът до нея да се примирява с факта, че тя не иска да прекарва цялото си свободно време с него.

Прекалено сдържаните ласки също не са сред любимите на певицата, която дълги години беше нежна половинка на колегата си Константин.

След раздялата им той се ожени и вече има сладко момиченце, а Райна така и не успя да намери достоен заместник на бившия си любим. След няколко неуспешни опита в тази насока тя се утешава в компанията на двете си пинчерчета - Дракон и Карпузи, и на ангорско зайче.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати