ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Илиян ще вдига пищна сватба

Илиян ще вдига пищна сватба

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Илиян ще вдига пищна сватба

Фолк певецът Илиян, който се раздели с дългогодишната си приятелка Белла, смята да се врече във вярност на новата си изгора Камелия, която забременя от него.

Той беше обявил преди доста време, че предстои сватбата му с Белла, с която живееше под един покрив още от времето, когато хонорарите, които му плащаха за участие в клубове, бяха смешно ниски в сравнение със сегашните. След това обаче двамата се разделиха и той намери нова любов.

След като плъзнаха клюките за бременността на приятелката на певеца, той известно време ги опровергаваше. Сега обаче стана ясно, че бебе наистина ще има и певецът, чиято голяма любов е танцьорка, иска да се ожени за нея, преди да се е родило детето им.

Двамата бъдещи родители искат да сключат законен брак, преди да се е появило на бял свят малкото човече, за да може то да расте в класическо семейство.

Много приятели на певеца имат дете от любимата си жена, без да са сключвали брак, но за него е важно по този начин да покаже на приятелката си, че държи много на нея.

В най-скоро време двамата ще вдигат пищна сватба, но засега подробностите около щастливото събитие все още са пълна тайна. След провалената си първа сватба Илиян не смее да говори много по въпроса за предстоящото тържество и ще уведоми дори и най-близките си, чак след като всички детайли, свързани със сватбата, бъдат предварително уточнени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest