Алекс Сърчаджиева иска още деца

Алекс Сърчаджиева

Актрисата Алекс Сърчаджиева, която се прояви като перфектна водеща както във ВИП брадър, така и в риалити шоуто Денсинг Старс, иска да има още едно детенце.

Чаровната актриса, която има момиченце от колегата си Иван Ласкин, споделя, че много й се иска да има още едно хлапе, независимо дали то ще е момче или момиче.

Сладураната София, която е плод на любовта на Алекс и Иван, прекрасно се разбира с кака си - голямата дъщеря на актьора от предишната му любовна връзка.

Алекс не е от жените, които не се отнасят добре с децата на мъжете си от предишните им връзки. Тя приема радушно порасналата красавица и постоянно я дава за пример на малката си дъщеричка.

Ласкин

Въпреки че иска да има още деца от Иван, Алекс е категорична, че до брак няма да се стига. Тя не смята, че узаконяването на отношенията е в състояние да промени каквото и да е между двама души.

Не е ясно кога актрисата смята да осъществи плановете си за създаване на още един член на звездното семейство, но най-вероятно това ще стане в близките една-две години.

Засега родителите на малката София не са подходили планирано към осъществяването на това тяхно намерение, тъй като Алекс е доста натоварена със служебни ангажименти.

Но все пак и двамата са убедени, че ще намерят време за осъществяването на тази своя мечта.

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари