Део намери утеха след края на любовта

Део и Елена

Певецът и телевизионен водещ Део отново е с нова любов, след като набързо се раздели с красивата танцьорка Елена, с която се загаджи в риалити шоуто Денсинг Старс.

Део се оказа твърде бърз в намирането на нови партньорки, което доказа още след раздялата си с Лора Караджова. Достатъчни бяха няколко танца с Елена, за да пламне искрата на любовта им.

Той доста бързо успя да забрави дъщерята на Данчо Караджов, с която беше много близък в продължение на няколко години. Въпреки клюката, че вече не са заедно, Лора и Део поддържаха добри отношения за пред хората.

След като Део срещна Елена, той не можа да удържи и сподели пред всички, че я обича. Брюнетката успя така да го омае, че няколко месеца поред той обикаляше навсякъде с нея.

Део и Лора Караджова

Според клюката раздялата им била предизвикана от факта, че въпреки че той е певец, а тя танцьорка, имат куп различни интереси. Това се оказало непреодолимо препяствие за връзката им и тя не могла да издържи на това изпитание.

В момента Део има ново любовно увлечение, което според клюката живее доста далече от дома му. За да се срещат, двамата изминават стотици километри, но това не е пречка за любовта им.

Според близки на певеца в най-скоро време се очаква двамата с новата му приятелка да заживеят заедно, за огромно съжаление на танцьорката Елена, която според слуховете все още го обича.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати