ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Любимата на Тервел не се страхува от Лияна

Любимата на Тервел не се страхува от Лияна

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Лияна

Нежната половинка на Тервел Пулев – Диана, признава, че не се притеснява от задявката на любимия й с фолк певицата Лияна в къщата на ВИП Брадър.

Покрай погледите и думите, които си разменят дългокраката фолк певица и боксьорът, който е брат на Кубрат Пулев, плъзнаха слухове за края на отношенията на Тервел с половинката му.

Диана, която също може да се похвали с дълги бедра, поддържани с постоянни тренировки по волейбол, не се страхува, че любимият й може сериозно да се увлече от певицата.

Тя е абсолютно сигурна в чувствата му и е убедена, че няма как отношенията им изведнъж да приключат само защото в живота му внезапно се е появила Лияна. Според клюката това може да е подценяване на певицата.

Тервел Пулев

Лияна вече веднъж успя да прояви фаталния си чар и успя да раздели футболиста Благой Георгиев с половинката му и то когато тя очакваше първото си дете от него.

Връзката им се оказа бурна, но кратка, и Благой се завърна при любимата си, която наскоро го зарадва и с второ дете. Но между тях винаги ще остане споменът за забежката му с красивата фолк певица, която наскоро окончателно се раздели с бащата на детето си.

Тервел явно се увлича предимно по спортистки, но в това отношение Лияна отговаря на изискванията му. Тя тича километри всеки ден, за да поддържа формата си, и от малка е тренирала лека атлетика.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мона Пена
Мона Пена
30.09.2013 12:27
Хората са казали, че не луд, който яде зелника, а който му го дава. Щом продуцентите искат простотии и щом ние им се кефим, получаваме си ги. А сега и да пишем, и да плюем, все тази. От нас нищо не зависи. Можем ли да не гледаме тези простотии? Можем ли да не слушаме пискливия глас на Мира? Можем! Аз вече не гледам и не слушам! Има толкова много други програми по това времи. И толкова по-смислени и хубави неща могат да се видят вместо този "социален експеримент". А който иска върху него да се правят опити, да влиза в Къщата и да гледа простотии и след това да пише за тях.
0
0