ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Светла Иванова дава открити уроци

Светла Иванова дава открити уроци

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Светла Иванова

Певицата и писателка Светла Иванова, която се е посветила от няколко години на йогата, започна дава открити уроци, на които показва любимите си асани пред хора.

Тя представи първия си публичен урок по йога на територията на медицински колеж под строгия поглед на няколко изтъкнати български специалисти по йога. Светла Иванова вече издаде два диска с видео съвети за подобряване на тялото и духа с помощта на йога.

Светла смята, че асаните могат изцяло да променят както физиката на човек, така и начина му на живот. Певицата е посветила децата си от малки в тайните на йогата и те правят асани заедно с нея.

Светла Иванова е убедена, че йога може да помогне на една жена да се бори с процесите на остаряване и да изглежда по-млада и по-красива доста продължително време.

Певицата, която навремето започна кариерата си като модел, може да бъде видяна в действие като йога учител, ако уроците ѝ по йога пред публика се превърнат в традиция.

Светла Иванова е известна с природосъобразния си начин на живот. Тя трудно може да бъде видяна в нощен клуб, тъй като предпочита да споделя времето си с децата и с писане на новите си книги.

Преди време тя стана известна като певицата с най-голям хонорар - 10 бона, въпреки че не се намираха мераклии да я канят за участие в столични клубове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати