Елен Колева с нова стара любов

Елен Колева

Актрисата Елен Колева, която преди време се раздели със сериозния си приятел – бизнесмена Александър, отново стопля отношенията си с него. Според близки до брюнетката това се дължало на желанието ѝ да се чувства отново обичана.

Според клюката тя постоянно поддържа контакт с бизнесмена, който направо бе луд от любов по нея по времето, по което бяха заедно.

Актрисата, която след раздялата с него, изживя няколко кратки любовни авантюри, не потвърждава слуховете, че двамата са на път да се съберат отново. Тя дори казва тук-таме, че с бизнесмена, който дълго време бе част от живота ѝ, са останали просто добри приятели, които поддържат добри отношения.

Според клюката актрисата, която покрай връзката си с бизнесмена беше свикнала на много висок стандарт на живот, трудно се примирявала с новите условия.

Елен и Александър

Затова се стигнало до затопляне на отношенията, тъй като Елен е от жените, които обичат да бъдат глезени през цялото време. Ако любовта в сърцето на бившия и приятел все още не е угаснала напълно, двамата все още имат шанс да преоткрият чувствата си, стискат палци нейни приятелки.

Това ще даде на актрисата повече увереност, която напоследък малко ѝ липсвала според наблюдателни клюкари. Голям удар върху самочувствието ѝ бе нанесен в Денсинг Старс, тъй като тя била убедена от самото начало, че ще спечели.

Рейтинг

5 2
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Каката
Каката
01.10.2013 23:26
Какво стана със скелетите в гардероба??Изхвърлихте ли ги,или ги поприкрихте??Смешна и жалка работа!Ама карай,да върви купонът и да падат пачки!!
0
0