Еделвайс огорчена от Флорин

Еделвайс

Красавицата Еделвайс, която първа излезе от къщата на ВИП Брадър, е много разочарована от отношението на певицата Ирина Флорин към нея.

Ефектната блондинка, която е в мечтите на хиляди мъже по цял свят, била много огорчена от факта, че тъмнокосата певица показала, че за нея Еделвайс не е повече от празноглав модел и съблазнителка.

Еделвайс е на мнение, че останалите съквартиранти в къщата на ВИП Брадър са я приели добре, още повече, че тя не е показвала пренебрежение към никого. За нея отношението на Ирина е пълна загадка, тъй като тя не е очаквала да получи такова посрещане, когато влязла в къщата на риалити шоуто.

Дългокраката хубавица ще се снима в италианска комедия, където ще играе танцьорка в стриптийз бар. Това лесно ще ѝ се удаде, но тя е убедена, че ще успее да пробие и в голямото кино заради визията и артистичния си талант.

Еделвайс смята да промени начина си на живот за известно време, тъй като е готова да има дете от силната си половинка - известния фотограф Алекс Ломски.

Тя смята, че вече е настъпило времето за това важно решение и е готова да пожертва една-две години от кариерата си за това. След като стане майка, тя отново ще се завърне в света на киното и светските изяви. Еделвайс няма претенции за пола на детето, а още повече ще се радва, ако роди близначета.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати