ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Петко и Яна искат бебе

Петко и Яна искат бебе

Нина НордНина Норд
Джедай
2k352
Петко и Яна

Бизнесменът Петко Димитров и бъдещата му съпруга Яна искат по-бързо да станат родители. Петко вече има дете от връзката си с тв водещата Мария Игнатова.

Яна и Петко, които откриха любовта в риалити шоуто Денсинг Старс, в най-скоро време ще сключат брак. Двамата вече избраха сватбените си тоалети, тъй като датата наближава. Сватбеното тържество се очаква да бъде едно от най-бляскавите, правени през последните години в светските среди.

Желанието на бъдещите младоженци да станат скоро и родители със сигурност се е забило като нож в сърцето на бившия на Яна – певеца и актьор Орлин Павлов, шушукат из артистичните среди.

Петко се радва на щастието да е баща на момче - синът му Виктор от връзката му с Мария Игнатова има подкрепата на своя известен татко във всяко едно отношение.

Яна и Петко

Но пред приятели бизнесменът споделя, че много би се радвал, ако има и момиченце, и то не е едно. Не е ясно засега дали на сватбеното тържество ще бъде поканена Мария Игнатова, както и Преслава, която също бе за известно време част от живота на Петко.

Когато Петко и Яна усетили, че помежду им има нещо повече от обикновено привличане, веднага се заговори, че връзката им ще бъде не повече от обикновена авантюра.

Двамата обаче запушиха устите на клюкарите, като не се разделяха и за минута след края на шоуто, а после обявиха датата на сватбата си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати