Нанси е разочарована от Мис Свят

nansi

Най-красивата българка за 2013 г. Нанси Карабойчева обяви, че надпреварата Мис Свят е политическа и това е основната причина тя да не попадне в топ 20 на конкурса.

За най-красивата жена на планетата за 2013 г. беше обявена филипинката Меган Янг, а нашата представителка не успя да попадне дори сред двайсетте титулярки.

Според Нанси новата Мис Свят и нейните подгласнички напълно заслужават местата си, но има много други момичета, които по мистериозен начин са натрупали точки и са напреднали в класацията.

Няколко дни преди официалната церемония по обявяването на новата мис Мис България 2013 имаше достатъчно точки, за да влезе в топ 10 на селекцията.

Но изведнъж регламентът беше променен и за няколко часа Нанси загуби преднината си за сметка на други момичета, които от началото на конкурса са в дъното на класацията.

Нанси сподели, че е разочарована от начина, по който се е провел конкурса, и задкулисните методи, които организаторите използвали, за да дадат преднина на някои миски.

На генералната репетиция преди да обявят новата мис, Нанси е поискала обяснение от организаторите за внезапния ѝ спад в класацията, но те я игнорирали.

Мис България благодари на всички, които я подкрепят, въпреки неуспеха ѝ на конкурса.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати