ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Кичка разрева всички

Кичка разрева всички

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Кичка Бодурова

Естрадната легенда Кичка Бодурова успя да разреве куп свои колеги, като изпълни един от хитовете на Емил Димитров - "Моя страна, моя България". Кичка изплака реки от сълзи, докато репетираше песента.

Журито на риалити шоуто "Музикална академия" също отрони доста сълзи, докато слушаше изпълнението на певицата. Люси Дяковска остави сълзите й да се стичат, а Здравко и Катя от дует "Ритон" дискретно подсушаваха влажните си очи.

Ритон

Георги Христов също беше доста развълнуван от изпълнението на колежката си. Самата Кичка плака много по време на репетициите, тъй като е била една от вокалистките на Емил Димитров преди много години тъкмо на тази песен.

Фактът, че живее от дълги години в САЩ също допълнително разстрои певицата и тя изпя песента много емоционално. Люси, която също отдавна живее в чужбина, каза колко много значи за нея точно тази песен.

Фънки обаче остана верен на себе си си направо разби Кичка, като разкритикува начина й на пеене. "Ако ви е толкова мъчно за България, върнете се тук", призова Люси и Кичка той.

Фънки обаче не изгуби чувството си за хумор и по време на част от концерта с естрадни песни се сдоби с перука тип каре, която носеше Поли Генова по време на изпълнението си. Той гордо вееше черния си перчем и кокетно поправяше непослушните кичури на модерната си нова прическа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти