Мопсът на Катя Близнакова пее

Катя Близнакова

Певицата Катя Близнакова, която отскоро се прослави и като поетеса, се радва на таланта на мопса Грей, който обича да припява на известната си стопанка.

Сладкият мопс, който е подарък на Катя от неин запален почитател, не може да се сдържи и когато стопанката му запее, се включва и той, макар и с кучешки маниер.

Мопсът, който когато Катя я няма, се озовава в любящите ръце на бившия й съпруг - комика Венци Мартинов, който обича Грей изключително много. Имало е периоди, в които Грей остава по-дълго време с Венци, с когото Катя поддържа приятелски отношения.

Грей е голямата атракция в дома на Катя, която е известна в певческите среди като перфектна домакиня. Тя редовно кани в дома си свои приятели, на които готви домашни средиземноморски вкусотии.

Кулинарният талант на Катя е повлиян от любовта й към Гърция и към Средиземноморието и често на трапезата й се появяват различни видове морски дарове, приготвени по специален начин.

Наскоро Катя събра приятели, но не на хапване, а на премиерата на първата си книга, в която е събрала стихотворения, посветени на нейни близки хора, както и някои емоционални разсъждения.

На премиерата на книгата се появиха известни имена от певческите среди като Георги Христов, както и редица политици и бизнесмени, които са приятели на певицата.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати