ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Анн Джи с нови фитнес победи

Анн Джи с нови фитнес победи

Анн Джи

Хип-хоп и R&B певицата Анн-Джи допълни колекцията си от постижения във фитнес състезанията с нови победи. Красавицата се завърна от републиканското първенство по фитнес в Сърбия, където спечели купа.

Освен това тя намери и време да отскочи и до Словакия, където грабна още една награда. Тя е от световното първенство по фитнес, което се провежда традиционно в Словакия.

Анн Джи, която освен че разнообразява репертоара си с нови песни и успява да е водеща на шоу програми и да участва в различни светски събития, отскочи и до родното Черноморие.

Аннджи

На родна земя тя участва в годишното първенство Grand Prix Dionisopolis - Купа на България. В категорията фитнес фигура певицата успя да вземе най-високото отличие.

Нямаше как това да не се случи, тъй като дългокраката певица се появи на сцената в сексапилен розов екип и смая гостите и съдиите с умения, придобити от времето, когато е тренирала художествена гимнастика.

За да изпъкне всеки мускул от тялото ѝ, Анн Джи показа и съвършенство в акробатичните умения. След като взе наградата, певицата призна, че смята да се отдаде на почивка и да се посвети за известно време на музиката.

Анн Джи е много доволна, тъй като красивата ѝ поддържана с много тренировки фигура е била забелязана от различни фирми, които я ангажират като рекламно лице. На певицата ѝ предстои рекламна фотосесия, на която тя ще представя екипи, които са предназначени за хип-хоп феновете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати