Eмануела прави хит с разбито сърце

Eмануела прави хит с разбито сърце

Фолк бомбата Емануела, която е пред развод с младия си съпруг Никола, най-вероятно ще зарадва в скоро време феновете си с пресни хитове, пророкуват в певческите среди.

Изпълнителката, която в момента е в депресия заради забежките на по-младата си половинка, преди време успя да изгрее като звезда точно, когато беше в период на любовна мъка.

След като доста години беше тъпкала на едно място и хората я познаваха само с една по-запомняща се песен, една разтърсваща любовна раздяла изцяло промени Емануела.

Тя се раздели тогава с известен столичен бизнесмен, с когото имаше дълга и нежна връзка. В момента, в който отношенията им се влошиха и те се разделиха, певицата изпадна в депресия.

Но същата тази депресия роди най-големите ѝ хитове, които бяха посветени на връзката ѝ с тузаря. Песните бяха смислено свързани една с друга и всички, които бяха наясно с аферата на певицата, схващаха за какво става въпрос и кои аспекти от връзката ѝ с тузаря засягат.

Сега отново има шанс Емануела да направи наистина разтърсващи хитове, които да разбият конкуренцията. Феновете на певицата тръпнат в очакване най-скоро да чуят нещо наистина страхотно.

Ако обаче отношенията между на Емануела и съпруга ѝ се оправят, може и да не се стигне до втора вълна от наистина запомнящи се парчета от типа на песента "Късам ти нервите".

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати