Мишо Шамара: Мира е влюбена в Пламен

Mира Радева

Снощи при поредните номинации във Вип Брадър рапърът Мишо Шамара номинира социоложката Мира Радева с аргументите, че е комплексирана, обижда всички и в влюбена в Пламен.

Близките отношения между бизнесмена и социоложката будят подозрението на съквартирантите от седмици. Повечето от тях смятат, че Мира не само се възхищава на тактика Пламен, но и е влюбена в него.

Номинираните тази седмица са Станка Златева, Ирина Флорин, Мишо Шамара, Пламен Медаров и Мира Радева. Петимата ще се борят за вота на зрителите другата седмица.

Мишо Шамара

Станка бе автоматично номинирана, след като нейният отбор загуби играта на Биг Брадът.

По тази причина капитанът на спечелилия отбор – Лияна, бе защитена от номинации и получи правото да номинира еднолично един от съквартирантите. Тя избра певицата Ирина Флорин и не посочи много убедителни аргументи за избора си.

Снощи в къщата влезе Златка Райкова или Русата Златка. Тя се присъедини към съквартирантите, след като колежката ѝ Златка Димитрова напусна по спешност предаването, защото баща ѝ почина.

В шоуто тази вечер ще стане ясно дали Черната Златка ще се върне в къщата, както и как е приела новината за смъртта на баща си.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати