Вотът за Ваня Червенкова е организиран

Ваня Червенкова

Огромен скандал гръмна във Вип Брадър, след като се разбра, че вотът за бизнесдамата Ваня Червенкова и нереално висок и организиран.

При последните елиминации, когато къщата напуснаха Тервел Пулев и Стойко Сакалиев, водещият на предаването Ники Кънчев съобщи, че Ваня е събрала 90% от гласовете на зрителите, но 50% от тези гласове са дошли от 4 телефонни номера.

Това пробуди съмнения, че бизнесдамата е успяла да организира приятелските си кръгове, които да гласуват за нея и тя да бъде обявена за победител в шоуто.

Самата Ваня отрече да е организирала групи от хора, които да гласуват за нея и дори поиска да се яви на детектор на лъжата, за да докаже думите си.

От друга страна останалите участници се заканиха да съдят риалитито, ако бизнесдамата стане победител по този неморален начин.

Продуцентите обясниха, че това гласуване не е пристъпило правилата, защото всеки зрител може да пуска неограничен брой sms-и за своя любимец и приканиха публиката да гласува по-усилено за своите фаворити.

Миналата вечер най-накрая в къщата влезе и победителката от „Стъклената къща“ – Лилия Иванова – Лил. Тя беше обявена като гост-звезда, което най-вероятно означава, че ще напусне предаването само след няколко дни с останалите Вип съквартиранти.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 10 гласували
5 4
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Любо
Любо
15.11.2013 14:00
След изгонването на Мира се отказах да гледам ВИПБРАДЪР. Коментаторите постоянно ни манипулираха и възвеличаваха злобата, лицемерието, пошлостта, простащината, глупостта, грубостта, арогантността и т.н.
0
0
Е ДНА ОТ ВСИЧКИ ВЪЗМОТЕНИ... :
Е ДНА ОТ ВСИЧКИ ВЪЗМОТЕНИ... :
15.11.2013 12:03
Печелбари сте ,на гърба на бедният човек,печелите с манипулаторските си приоми...Жалко за вас...говорихте непрекъснато докато тччеше играта във ВИП БРАДЪР ЗА ЛОЯЛНОСТ,ПРИМЕР НА ПОВЕДЕНИЕ,ДОБРОТА,А НАКРАЯ ,ЧЕ КОЙТО ИМА ПАРИ МОЖЕ ДА СИ КУПИМА ФИНАЛ...ееее,МНОГО СТЕ ЖАЛКИ...КОЙ ИЗБИРА ЗРИТЕЛЯ С ЕСМЕС ,ИЛИ КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ,ГОЛЯМА РЕКЛАМА НАПРАВИХТЕ КАК СТАВА С ПАРИ,МОЖЕ ДА СТИГНЕШ ДО ВЪРХА,НО ОТ ТАМ СЕ ПАДА ЛЕСНО...БЕЗСРАМИЕ И БЕЗОЧИЕ Е ТОВА ,КОЕТО ПРАВИТЕ ...засрамете се и поправете грешките си със спонсорството...печелихте достатъчно,стига!
0
0