Ваня Червенкова подари гласовете си на Станка

Ваня Червенкова

След като стана известно, че голяма част от положителните гласове за бизнесдамата Ваня Червенкова са организирани и идват само от 4 телефонни номера, тя беше на косъм да напусне предаването.

Червенкова избухна и демонстративно си събра багажа, но Големият брат и останалите съквартиранти я помолиха да остане до края на предаването и тя се съгласи.

Ваня прие изключително тежко обвиненията, че предварително е организирала вот за себе си, за да стане любимата звезда на България.

Бизнесдамата увери, че няма нужда от това признание и според нея, някой неин близък, който много я обича, ѝ е направил тази мечешка услуга.

Ваня пожела гласовете за нея да бъдат причислени за народното момиче Станка Златева, защото тя е нейният фаворит за победител в шоуто.

Тази маневра обаче не допадна нито на зрителите, нито на останалите съквартиранти, защото те виждат в този жест поредния опит на бизнесдамата да манипулира вота.

Тази вечер ще бъде излъчен победителят в този сезон на Вип Брадър.

Според прогнозите в най-силна надпревара за титлата Любима звезда на България ще бъдат Ваня Червенкова, Станка Златева и Пламен Медаров.

Виж повече

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Пепи
Пепи
16.11.2013 16:22
Нека поне в това реалити ,в което няма парична награда,да няма манипулации,моля!
0
0
Пепи
Пепи
16.11.2013 15:42
Може да се каже,че е образована,но не и интелигентна.Нали видяхме как отговаряше като зубрач на въпросите на Биг Брадър.Интелигентните не крещят като изроди в лицето на хората,не заплашват,не обиждат,не манипулират!Видяхме още,че събра около себе си хора,които нямат самочувствие на победители,независимо от медалите!Видяхме,че през цялото време правеше интриги,а обвиняваше другите в това!Видяхме...какво ли не видяхме?!Е,тази ли жена заслужава да вземе награда?!
0
0
Мартинова
Мартинова
16.11.2013 11:29
Тя претендира за доста висока интелигентност ,би трябвало да се сети ,че с този популистки жест ,ще направи същата мечешка услуга на Станка !
1
0