Поли Генова - като Рут Колева

Поли Генова

Поли Генова изживява драмата на колежката си Рут Колева, чиято любовна връзка приключи след влизането й в риалити шоу. Рут, която според клюката дори чакаше дете от гаджето си Калоян, бе отхвърлена от него заради заигравките си в ефира с Любо от Къртицата.

Поли Генова, която не демонстрира специално отношение към никого в риалити шоуто Музикална академия, също може да се окаже в положението на отхвърлена и бивша.

Гласовитата блондинка е сериозно притеснена, че откакто е влязла в шоуто, любимият й не я е потърсил нито веднъж. Според клюката Поли е на път да изпадне в депресия заради поведението на половинката си.

Рут Колева

Любимият й, който е журналист по професия, е с доста различен характер от певицата и това донякъде също може да се окаже препъни камък в отношенията им, смятат колегите на Поли.

Фактът, че блондинката е малко по-голяма от любимия си мъж, според нейни колежки също може да даде отражение върху връзката им. Вече се заговори и за възможността той да е намерил утеха в друга мацка, докато Поли се бори за победата в шоуто.

Връзката на певицата с любимия й е много сериозна, те не просто се срещат от време на време, а от месеци са под един покрив. Поли е много наранена от отношението на половинката си и не знае как да постъпи, като излезе от шоуто.

Нейни близки я съветвали да вземе категорично решение, но тя е известна с добрия си характер и може да не се реши да предприеме сериозна стъпка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати