Камелия отново слиза от екрана

Камелия

Фолк звездата Камелия, която през последните месеци не спря да се изявява успешно като телевизионна водеща на различни формати и предавания, спира да води шоуто за сватосване.

Този път обаче водещата няма да бъде сменена, а просто предаването приключва с излъчванията, засега. Камелия преживя преди време истинска драма, когато бе детронирана от предаване, което носеше името й и бе заменена с друга водеща.

На мястото на Камелия бе застанала красивата екссъпруга на Иван Христов - Вихра, но и тя бе сменена на свой ред от колежката на Камелия - певицата Кали.

По онова време Камелия преживя доста тежко раздялата с телевизията, защото за нея решението за промяна дойде като гръм от ясно небе и тя не беше подготвена за това.

Сега обаче всичко стои по друг начин и хитовото предаване, в което блондинката събира очакващи любов сърца, може би ще стартира отново след някой и друг месец. Засега остава в тайна дали опитът на Камелия да събере копнеещи за връзка мъже и жени ще продължи, или тя ще си търси изява в друга телевизия.

Това обаче е просто поредното предизвикателство за блондинката, която се чувства като в свои води в телевизионно студио. Преди доста време тя се изяви много добре като коментатор на ставащото в къщата на Биг Брадър и оттогава телевизионната й кариера потръгна бързо.

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати