Джийсън заля Райна заради едни картофи

Райна

Вчера изпълнителят Джийсън беше отстранен от риалити формата Биг Брадър, след като заля фолк дивата Райна с кана студена вода, защото певицата му направи забележка за едни картофи.

Третата поредна провалена мисия в къщата разпали гнева между лагерите в Биг Брадър.

Този път подстрекател се оказа Киро Скалата, а неговото оръдие – революционерката Пенка, първа се отказа да изпълнява заръките на Големия брат, като по този начин провали труда на останалите съквартиранти.

След като 2 дни Златките и Маги пазиха Пенка, за да не саботира мисията, като опитваха да я приласкаят с изкуствена коса и гримове, накрая непредсказуемата ромка реши да действа само спрямо нейните желания.

В началото верните съмишленици на миската – Джийсън, Киро, Денди и Ели, мислиха, че са загубили Пенка и тя вече е преминала в отбора на Двете Златки.

Но след като за пореден път оглави бойкота, ромката беше приета с отворени обятия в стария си лагер.

Джейсън

Ограничението на храна и следващата седмица събуди и гнева на македонката Райна. Тя се подразни, че след като Пенка провали мисията за бюджет, нейният най-добър приятел Джийсън безцеремонно започна да готви голямо количество картофи.

Райна реши да му направи забележка, но това отключи тъмната страна в певеца. Той я заля със студена вода, след което се закани да ѝ подстриже косата, докато спи.

Поредното агресивно отношение на Джийсън към съквартирантите му, накара Биг Брадър да вземе извънредни мерки и изпълнителят да бъде изгонен от къщата.

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Сергей
Сергей
02.12.2013 10:10
Такива безцеремонни и груби хора не трябва да ги дават по телевизията, камо ли да бъдат в такова реалити. Този млад човек не заслужава никакво внимание. Чудя се какъв изпълнител може да бъде с такова държиние и как може да се държи в обществото.
4
1
краси
краси
01.12.2013 15:53
Този Джийсън се престара в опита да бъде интересен мина границата отдавна и се учудвам ще чак сега го изхвърлиха от формата.Къде го има това да хвърляш предмети срещу хора, ами ако стъкло беше хвръкнало и пореже някого какво става тогава да толерираме такива прояви за да сме различни , и тази Пенка са за лудницата не искам да гледам това.Този път психолозите на Бик Брадър трябва да си върнат хонорарите за избора на на хора много се изложиха .
5
1
Аз
Аз
01.12.2013 15:27
Малък гаден психопат! Нужен му е психиатър. Той е опасен и не предвидим.
10
1
Теди
Теди
01.12.2013 13:35
Много важно, че я намокрил. Няма да умре. Поне беше по-интересен от надутата Райна и вечните и стойки.
2
9
срам
срам
01.12.2013 11:20
толкова много комплексари на едно място не бива
8
2