Константин: Винаги съм помагал на Райна

Константин

Фолк певецът Константин сподели в интервю пред братовчедка си Лияна, че е винаги е помагал, както материално така и емоционално, на бившата си половинка Райна, дори след като са се разделили.

В телевизионното интервю изпълнителят разкри, че обича и уважава Райна и се стреми да е до нея, въпреки че понякога тя се държи доста грубо към него.

Константин не е гледал участието на фолк дивата в Биг Брадър, но категорично заяви, че Райна ще се представи в друга светлина, различна от първото ѝ участие в риалитито, когато влезе в къщата с него.

Според изпълнителя Райна не е оставила добро впечатление при първото си влизане в Биг Брадър, защото много е ревнувала Коцето от момичетата в къщата.

Певецът разкри, че той е взел решение двамата да се разделят и той е направил първите стъпки към помиряване след нападките, които си раздаваха в медийното пространство след краха в отношенията им.

Константин опроверга слуховете, че ще се развежда със съпругата си Надя и сподели в ефир, че все още е много влюбен в нея.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати