Пенка: Добре си изиграх картите

Пенка

Въпреки че беше изгонена от къщата на Биг Брадър, кандидат-миската Пенка смята, че се е представила достойно и е доволна от участието си в шоуто.

Според Пенка не е било честно да я нападат единствено за това, че е неграмотна. Ромката с карибско тяло мисли, че никой от екипа на Биг Брадър или съквартирантите не иска да ѝ помогне да се образова, а само ѝ се подиграват за липсата ѝ на елементарни знания.

След като напусна риалитито, миската не пропусна отново да нападне враговете си в къщата – Златка Димитрова и Златка Райкова.

Пенка разкри, че не е вярно, че само Двете Златки готвят в къщата. Миска сподели, че и тя е готвила за съквартирантите си, но това не се е показвало.

Ромката не скри, че ѝ е неприятно да определят приятелите ѝ Киро Скалата и Денди като простаци, а Златките да се издигат на пиедестал.

Според Пенка Двете Златки не са претърпели никаква промяна и дори попита да не би плеймейтките да имат връзки в Биг Брадър, защото са прекалено защитавани.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
естет
естет
06.12.2013 12:45
Не зная кой и е втълнил в коравата глава,че има "карибско" тяло - прекалено е кльощава и плоска /а и зъбата за да е миска - с една дума не и е мястото там/
3
0
мариана ники
мариана ники
05.12.2013 11:36
Наясно съм с това, че тя е неграмотна, но тя показа лош характер, злоба и завист, не знам защо такива хора трябва да ни бъдат показвани,
6
0