ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Йоана Драгнева се отдаде на благотворителност

Йоана Драгнева се отдаде на благотворителност

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Йоана Драгнева

Поп-певицата Йоана Драгнева, която беше известна преди време като вокалистка на групата Дийп Зоун Проджект, се отдаде на благотворителни прояви.

Неотдавна певицата, която бе заменена в групата от красавицата Надя, успя най-накрая да направи видеоклип на своя песен, която узрявала до точния момент повече от една година. В клипа са снимани приятели на Йоана.

Когато не твори нови парчета, русата певица посвещава свободното си време на благотворителни прояви. Тя участва в инициатива за събиране на средства за изграждане на площадки за игра за деца със специални нужди.

Освен това изпълнителката, която навремето се прочу с парчето, в което пееше, че лесно се възбужда, участвала и в благотворителна кампания за събиране на средства за лечение на болен млад художник. "Парите се събраха, направиха операцията и сега предстои дълъг период на рехабилитация за талантливото момче", щастлива е тя.

Йоана започва да агитира приятели и познати, а и свои фенове, да съберат пари за специална инвалидна количка на момче от Калофер, за да може то поне от време на време да излиза от дома си.

Певицата е убедена, че като се включва в благотворителни инициативи, успява да изпълни поне част от обществения си дълг, който смята, че всеки човек има към тези, които по стечение на обстоятелствата са в неравностойно положение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати