Прическата на Майли Сайръс е най-модерната фризура за 2014-та

Майли Сайръс

Късата и обръсната коса на американската поп дива Майли Сайръс, която в последно време впечатлява не само с фризуратата си, ще е най-модерната прическа за 2014-та година.

При тази прическа косата е избръсната навсякъде освен в горната част на главата, където косата е небрежно разрошена. Коафьорите казват, че тази фризура е подходяща само за смели жени, които не се страхуват от вниманието, които ще предизвикат.

Късата коса се очертава като водеща модна тенденция за тази година. Ако обаче се притеснявате да избръснете главата си, може и само да се подстрижете много късо, за да се в крак с модата.

Късата прическа е лесна за поддържане и трябва да изглежда все едно току-що сте станали от леглото, като бретона плътно пада пред очите.

Косата под формата на каре също се връща на мода, но тази година тя трябва да се носи на вълни или къдрици, а не изправена, както беше преди години.

Фризьорите казват, че през 2014-та топлите нюанси в косите, които се наложиха през последните години, ще отстъпят място на по-студените цветове, като русото се връща на мода с пълна сила особено пепелявото.

Освен това коафьорите добавят, че филирането на косата вече не е модерно, а и не е препоръчително, защото чрез него косъмът се изтънява. Специалистите съветват да оставяте косата си да пада свободно на тежки кичури.

Аксесоарите за коса също са на голяма почит тази година. Шнолите, диадемите и лентите за коса са препоръчван акцент към визията ви. На мода ще бъде и смесването на текстури, като например гладък бретон и къдрава коса.

Ако искате да запазите дългата си коса, тя ще е модерна свободно падаща с бретон встрани, като задължително трябва да е небрежна и естествена. Прическата на Риана, която от едната страна е обръсната, а от другата пада дългата ѝ коса, също ще е на мода тази година.

Конските опашки и плитките също ще са модерни, като алтернативи, с които можете да разнообразите прическата си. Накрая специалистите съветват да не се притеснявате да експериментирате, защото тази година принадлежи на дръзките и смелите жени.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати