Петя Буюклиева вече не е ексцентричка

Петя Буюклиева

Певицата Петя Буюклиева със замах сложи край на ексцентричния си имидж и изненада феновете си с нова прическа и най-вече с нов цвят на гривата си.

Певицата, която бе една от най-критикуваните в риалити шоуто Музикална академия, загърби странната си двуцветна прическа, която поддържаше години наред.

Тя се носеше с дълга черна грива, на върха на която цъфтеше подкъсена цикламена част. Грижата й за косата стига до вманиачаване, според нейни познати.

В риалити шоуто Петя бе покрусена, че не може постоянно да се радва на грижите на личния си фризьор, който собственоръчно мие косата й, тъй като тя самата не е правила това от години.

Коафьорът на Петя се грижи косата й да е лъскава и гъста, за да може певицата да поддържа добра визия. След като психиката й, според клюкари в гилдията, бе разтърсена от отношението към нея в шоуто Музикална академия, Петя явно е решила, че е време да смени имиджа си.

Черно-цикламеният й стил отиде в миналото и днес Петя е стилна блондинка с ефектна, но не й ексцентрична прическа. Според нейните приятели този имидж й отива доста повече, тъй като старият вариант на прическата й вече доста бил омръзнал на много от близките й хора и на феновете й, които искали отдавна промяна. Самата Петя се чувствала много красива с новата си прическа и смята да жъне овации на сцената.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати