ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Емануела отново влюбена

Емануела отново влюбена

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Емануела отново влюбена

Фолк звездата Емануела е отново влюбена, забелязват по-близките й приятели. Тя изглежда много добре, постоянно се усмихва загадъчно и е в добро настроение.

Дори пред по-свои хора прясно разведената певица не влиза в големи подробности за чувствата си, но нещата вървят към затопляне на отношенията с бившия й съпруг Никола.

Емануела отново влюбена

Двамата се разделиха заради забежки от страна на по-младия от съпругата си богаташ. Преди да се оженят, Никола затрупваше певицата с подаръци и тя се чувстваше като принцеса. Двамата дори отглеждаха заедно сладко кученце, на което посвещава голяма част от времето си.

Последваха раздели и събирания, след които и двамата си прощаваха, а накрая решиха да се оженят и го направиха цели два пъти, като единият път беше пред камерите на риалити шоу.

Малко след като се ожениха обаче Емануела реши да се разведе заради забежки на благоверния си. Сега обаче тя говори за него с любов, която се усеща във всяка дума, и затова логичният извод е, че двамата отново са заедно.

Въпреки че имаше клюки около скандали с младока, които се вихрели по време на участия на Емануела, това, според някои нейни приятелки, само доказвало за пореден път неговата силна любов към певицата.

Емануела е романтичка и най-вероятно бившият й е успял да я размекне с красиви думи и обещания за вярност.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest