ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Елен Колева не чакала дете

Елен Колева не чакала дете

Елен Колева

Актрисата Елен Колева, за която постоянно се говори, че иска да се върне при бившия си богат любим, всъщност не очаквала дете. Бременността на актрисата бе поредната клюка около нея.

Това се оказа измислица на клюкарите в светските среди, които според Елен се чудят какво да правят със свободното си време, което явно имат в изобилие.

За разлика от тях актрисата, която се бореше отчаяно за първо място в танцовата надпревара Денсинг Старс, но така и не стигна до финала, се радва на постоянни ангажименти.

Според близките й тя е все още твърде млада, за да става майка, но когато този момент дойде, ще се разбере.

Светлооката красавица твърди, че в момента е съвсем сама и дори не търси нова любов, тъй като се радва на сегашното си състояние и засега няма намерение да го променя.

Тя е щастлива, че може да отделя достатъчно време за най-близките си и се надява, че занапред животът ще я изненада с нещо наистина приятно в романтична насока.

Според признанията на хубавата актриса, която е любителка на мистичното и се е подлагала на хипноза, за да изследва преражданията на душата си, тя е била мъж, преди да се прероди в жена.

Елен е убедена, че животът не свършва и че душата е тук, за да научи поредния си урок, а след това отново да се прероди и да следва кармата си. Затова е спокойна и чака с интерес какво ще й поднесе съдбата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати