Анелия чака изненада за Свети Валентин

Анелия

Фолк бомбата Анелия, която отново е на любовна вълна, очаква приятна изненада за Свети Валентин, шушукат близки до певицата. В момента тя е в плен на новата си връзка и е убедена, че за деня на влюбените ще бъде зарадвана по изненадващ за нея начин. Анелия едва ли би се впечатлила от плюшено сърце, новият ѝ любим трябва да измисли нещо наистина изненадващо.

Според завистливи колежки на певицата блондинката най-вероятно винаги има по един мъж за резерва, тъй като много бързо намира утеха в нови прегръдки, веднага щом се раздели с поредния си приятел.

Клюкари твърдят, че Анелия подбира само тузари, които могат да се грижат за лукса, на който тя е свикнала. Въпреки това обаче тя разчита и на подкрепата на бившия си съпруг Коко Динев, който продължава да е неразделен с колежката й Емилия.

Според клюкарите във фолк гилдията няма никакъв шанс певицата да се влюби в мъж, който няма пукната пара. Злите езици шушукат, че за Анелия най-важен е личният комфорт, но той трябва да е съчетан и с добрата визия на поредния ѝ любим.

Анелия, която е една от най-търсените за участия звезди, дава луди пари за клипове, грим, тоалети от чужбина и се налага някой да покрива тези разходи.

Блондинката смята, че всеки мъж, който иска да е с нея, трябва да знае, че тя е дама и има нужда да не мисли за битови проблеми, а да се посвети на музикалните си проекти.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

смцнслкд
смцнслкд
09.02.2014 15:53
хохо свикнала била,не се е родила богата,в последствие е свикнала,но на хубаво всеки моше да свикне,след години няма да става ...
0
0