Галена иска 50 000 лайка от фен

Галена

Петдесет хиляди харесвания на снимка на свой фен - това е условието, което фолк звездата Галена е поставила на почитателя си, за да му даде възможност да участва в новия й клип.

Според момчето от Варна, което позира с ушанка и надпис в ръка, който приканва хората да харесват снимката му, уговорката му с певицата е да събере необходимото количество лайкове, за да може той да блесне в новото й видео.

Това предизвика различни коментари и мнения в социалната мрежа, където фенът на Галена е публикувал снимката си с изработения от него плакат за лайкове.

Много хора вече са харесали снимката на младежа, поседнал на легло с одеялце, и вече се се стигнало почти до половината от желаната от фолк-звездата цифра. Но все още остава доста, докато почитателят на Галена успее, а не е ясно кога точно ще са снимките на новия й клип.

Ако тя му е поставила и условие за време, не е ясно дали момчето ще успее да се справи с това предизвикателство. Много хора обаче са възмутени от желанието на Галена за толкова много харесвания на снимката на момчето, за което явно участието в клипа на певицата е много важно.

Колежки на фолк звездата дори шушукат, че по-добре да събирала толкова харесвания за свои снимки, вместо да кара свои фенове да изпълняват почти непосилни задачи, за да бъдат част от новото й видео.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати