Галена е фавотит на музикалните награди

Галена е фавотит на музикалните награди

Поп-фолк певицата Галена е рекордьор на тазгодишните музикални награди на телевизия Планета. Гласовитата изпълнителка е номинирана в 13 категории.

Певицата ще се бори за награда в категориите Дуетна песен, за съвместния ѝ проект с колегата ѝ Фики – „Кой“, който е номиниран и в категорията Песен на 2013.

Самостоятелната песен на Галена „Дай ми“ също ще се състезава за наградата за най-слушана песен за миналата година.

„Дай ми“ е номинирана в още няколко категории като Дискотечен хит, Видеоклип и Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип.

Общият проект на Галена, Преслава и Борис Дали “Бутилка” също е номиниран в категорията за най-артистично изпълнение във видеоклип.

Галена ще се съревновава с останалите си колежки и в категориите Оригинално присъствие на концертната сцена, Оригинално присъствие на клубната сцена и Посланик на българската музика зад граница.

Баладата, която певицата пусна навръх рождения си ден - “Истински щастлива”, е сред претендентите в категорията Баладичен хит на годината.

Галена е номинирана и в двете най-желани категории - Певица на годината и Музикален идол на годината, в които конкуренцията е наистина голяма.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати